header-banner-v6

Szeretettel köszöntünk exponkon. Kérjük, hogy az alábbi szabályok betartásával járuljatok hozzá az expo békés, konfliktusok és problémák nélküli lezajlásához!

 • A Vásárló kijelenti, hogy a Rendezvény látogatására, a Belépőjegy felhasználhatóságára vonatkozó rendelkezéseket megismerte, és a Belépőjegyet ezek ismeretében vásárolta meg.
 • A jegyárak nem tartalmazzák a gyerekprogramokat.
 • Expo jegy: Sétáló jegy, mely a kiállítás és vásár területén érvényes. Előadások és workshopok megtekintésére nem jogosít.
 • A Belépőjegy szabadon átruházható. A Belépőjegyet átruházó kijelenti, hogy annak tudatában adja át a Belépőjegyet más személynek, hogy ezzel az új Birtokos a Belépőjegy teljes jogú felhasználójává válik és ezzel együtt a korábbi Birtokos minden korábbi jogosultságot, amelyet a Belépőjegy biztosított számára elveszít.
 • Birtokos kijelenti, hogy a Rendezvény látogatására, a Belépőjegy felhasználhatóságára vonatkozó rendelkezéseket megismerte, a Belépőjegy felhasználásával ezekkel a szabályozásokkal egyetért, az abban foglaltakat önmagára nézve kötelezőnek ismeri el.
 • Elveszett, megrongálódott, megsemmisült Belépőjegy pótlására Kereskedőnek nincs lehetősége.
 • Belépőjegy a Belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját, egy (1) főt.
 • A Belépőjegyet a Látogató mindaddig köteles magánál tartani és az arra jogosult személynek kérésre ellenőrzés céljából bemutatni, amíg a Rendezvény területén tartózkodik. A Látogató tudomással bír arról és elfogadja, hogy bizonyos Belépőjegy a Rendezvény területén belül is csak bizonyos területek látogatására jogosítják fel.
 • A Rendezvényt mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. Bár a Rendezvényszervező minden tőle elvárhatót megtesz a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, az esetlegesen felelőtlenül viselkedő Látogatók miatt felelősséget nem vállal. Kérjük amennyiben ilyet tapasztal haladéktalanul jelezze a helyszínen tartózkodó biztonsági szolgálatnak.
 • Bódító hatású szereket, narkotikumnak minősülő és tiltott szereket az üdülő területére behozni TILOS! Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy e szerek birtoklása és használata büntetőjogi felelősséggel járhat!
 • Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a Rendezvény még érvényes Belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.
 • Kereskedő a visszaváltásra vonatkozó megbízás hiányában a Belépőjegyek visszaváltására, a Belépőjegyek vételárának visszatérítésére nem kötelezhető.
 • Az expo területére fegyvert és fegyvernek minősülő tárgyakat behozni SZIGORÚAN TILOS!
 • Az expo területén több kihelyezett szemetes található. Kérünk mindenkit, hogy a hulladékot ezekbe gyűjtsék, ne szemeteljenek.
 • Személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 • A rendezvény területére háziállatot behozni tilos.
 • A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvény szervezőivel szemben.
 • Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők előzetes írásos beleegyezésével lehet készíteni.
 • A rendezvény teljes területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
 • A vendéglátással, a szervezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeivel az információs pult munkatársaihoz fordulhat.
 • A Lurdy Konferenciaközpont egész területét biztonsági kamera figyeli, a kameraképek rögzítésre kerülnek, a lezárt területeket riasztó védi.

Az EZO EXPO jegyének megvásárlásával, valamint a Lurdy Konferenciaközpont (ezo expo) terültére való belépéssel a látogató a házirendet automatikusan elfogadja. Az ezo expo szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy a házirend szabályát megszegő embert a fesztivál területének elhagyására kötelezzék.

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Email: info@lurdykonferencia.hu
Az épület a Könyves Kálmán krt. és a Mester utca találkozásánál fekszik, így könnyen megközelíthető autóval a fő közlekedési útvonalakon. Az autósokat tágas, nyitott parkolóval és garázzsal várjuk.
Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra.
Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg.
Busz: A 103-as autóbusz az épület előtt áll meg.
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra.

Igen.

Nem! Kérjük, gondoskodj róla, hogy legyen nálad készpénz, mert sem a belépődet nem tudod kártyával fizetni, sem az expo területén nem tudod használni a kártyádat.
A Lurdy Házban található Otp bank és Unicredit bank.

Nem tudod visszaváltani, viszont átruházhatod, eladhatod másnak, ha mégsem tudnál eljönni.

Igen! 0-8 éves korig a belépő díjmentes.

Igen! A Lurdy Konferenciaközpont egész területén elérhető Free WIFI!

lurdy-logologo-hu_63555

agykontrolllogo 9391_142973479238197_1386345221_n thetalogopajzs Recall Healing logo big L size larimar_kristalykapu_logo (1) tonk_emil logo_cmyk asztropatika lelkes-logofeedy10921894_384519865041459_740931392_nregioLogo6magyar logo_110935390_918105461533168_1891403374_oAstroWordlélekpillango logologo póló me1harmonet_rgbAquademia logo (CMYK) 4GMT_big_pictlelekmagazin_logo3